Marketing

[ssba]

Želimo iskoristiti ovu priliku da Vam predstavimo naš portal www.Domacica.com.

Osnovan je 2013. godine kao servis na kojem posjetioci mogu razmjenjivati i postavljati svoje recepte, ideje i pronaći razne kombinacije predjela, glavnih jela, peciva, salata, napitaka i drugih. Portal https://www.domacica.com/ svaki dan objavljuje nove recepte na koje posjetioci mogu ostavljati svoje komentare, slati fotografije i pokazati na koji način su oni interpretirali već postojeće ili neke druge recepte.

Portal u prosjeku ostvari 15.000 posjeta dnevno do 400.000 posjeta mjesečno, a broj suradnika i posjetilaca raste svaki dan. Vjerujemo da je sadržaj na našem portalu poseban, a naše domaćice se trude da jela predstave na poseban način.

Na portalu nudimo mogućnost oglašavanja koje se realizuje putem banera, sponzoriranih ili promo rubrika, promo članaka, sastojaka ili proizvoda koji su dio naših recepata ili eventualno drugih naknadno krojenih rješenja sve prema potrebama klienta. Mjesto oglašavanja klientskog materijala je također prema želji klienta kao npr. naslovna, unutar članka/recepta, kategorije, socijalne medije i druga potencijalna mjesta na portalu, na koja klient također određuje vremenski period ili broj prikaza u kojem će se oglašavanje odvijati.

Prema Vašim željama i Vašim potrebama, spremni smo da odgovorimo na najbolji i najadektavniji naćin i sve to u skladu sa Vašim mogućnostima.

Za dodatne informacije, konsultacije, narudžbe, kontaktirajte nas na marketing@domacica.com ili tlf.: +387 62 110 943

 

Lijep pozdrav,

Domacica.com tim!