Umjetnička djela u šoljici kafe

U Japanu oslikavanje kafom i mlijekom je ekstremno popularno, a taj trend se polako širi Evropom.
Umjetnička djela u šoljici kafe

Prosto je nevjerovatno kakva umjetniča djela mogu napraviti konobari sa pjenom od mlijeka i šoljicom kafe. Na Twitteru su se pojavile fotografije korisnika koji je svojom vještinom i umijećem ispred svih drugih. Šankerica u jednom američkom kafiću inspiraciju pronalazi u svojim mačkama čije likove oslikava u šoljama kafe.

Koliko god mislili da su ova mala kratkotrajna umjetnička djela nevjerovatna, veliki broj korisnika je smatrao da su fotografije fotošopirane. U Japanu oslikavanje šolja kafe je ekstremno popularno, a taj trend se polako širi Evropom. Osim pokojeg srca, zvjezdice ili šare oslikane kakaom, da li ste se vi imali priliku uživati u kafi koja je osim fantastičnog ukusa pravo umjetničko djelo? Pogledajte video i uživajte u posmatranju pravog majstora na djelu.

Glamurozna Domacica
Kolekcija recepata na Glamuroznoj Domaćici dolazi od pravih domaćica koje pripremaju obroke u vlastitoj kuhinji i nesebično dijele svoje kulinarsko umijeće sa svim posjetiocima ove web stranice. Jedan mali broj recepata na Domaćici je prevod sa najboljih svjetskih kulinarskih web sajtova. Koristite recepte, komentarišite, dajte svoje prijedloge i naravno, pošsaljite nam vaše recepte.
Glamurozna Domacica
- 2 years ago
Glamurozna Domacica
Glamurozna Domacica

Latest posts by Glamurozna Domacica (see all)